Ένας αξιόπιστος συνεργάτης

Η POWER HOSTING δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια των υπηρεσιών που προσφέρει.
κατασκευη eshop

Καλοκαιρινή προσφορά,
έως και τον Αύγουστο
– Υψηλές Ταχύτητες φόρτωσης
– Βελτιστοποίηση για Άμεσες Πωλήσεις
– Mobile Friendly, Υποστήριξη SEO

Κατασκευή eshop από 1200€ μόνο 750€.

Κατασκευη eshop - ηλεκτρονικών καταστημάτων

H POWER HOSTING κατασκευη eshop και κατσκευη ιστοσελίδων προσφέρει αξιοπιστία, όπως επίσης και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στη κατασκευή ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου. Κατασκευη eshop – ηλεκτρονικά καταστήματα βασισμένα σε OpenCart ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Ύστερα από πολλά χρόνια εμπειρίας και γνώσης στον χώρο των ηλεκτρονικών καταστημάτων εγγυόμαστε την σίγουρη online επιτυχία της επιχείρησής σας με τις προτάσεις και τις προσφορές μας.

Μοναδικές υπηρεσίες για την κατασκευή e shop

Σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα από την POWER HOSTING για να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες

Δυναμικό Περιεχόμενο
Διαχειριστείτε το περιεχόμενο του eshop που θα σας παραδώσουμε εύκολα και γρήγορα, χωρίς περιορισμούς & ιδιαίτερες γνώσεις web.
Online Πληρωμές
Οι πελάτες σας μπορούν να πληρώσουν με όλες τις Ελληνικές πιστωτικές κάρτες, PayPal, αντικαταβολής όπως επίσης και πληρωμής στο κατάστημα.
Eshop σύνδεση με ERP
Διασύνδεση του eshop με το ERP μέσω bridge ή connector, αυτοματοποιούνται πολύπλοκες και χρονοβόρες εργασίες διαχείρισης όπως η ενημέρωση προϊόντων
Διασύνδεση Skroutz & Bestprice
Συμπεριλαμβάνεται ο μηχανισμός σύνδεσης με τις μηχανές σύγκρισης τιμών όπως το skroutz.gr, bestprice.gr.
SEO & Google Optimised
Όλος ο κώδικας της ιστοσελίδας είναι SEO & Google friendly optimised με αποτέλεσμα την άμεση και αποτελεσματική σας προβολή.
marketing2
Updates & Support
Δωρεάν αναβαθμίσεις και υποστήριξη για 1 έτος από την ομάδα των προγραμματιστών μας για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
Η μελέτη και η κατασκευή e shop

Κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά για την κατασκευή eshop που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι:

Διαχείριση περιεχομένου
Εύκολη διαχείριση περιεχομένου και προϊόντων (π.χ. ανέβασμα βίντεο και φωτογραφιών, αλλαγές κειμένου, περιγραφής, προσθήκη νέων σελίδων, άρθρων, μενού, διαχείριση τιμών, αποθέματος κ.α.)
Πολύγλωσση Λειτουργία
Πολύγλωσση λειτουργία στις ακόλουθες γλώσσες: Greek, English, Danish, German, Spanish, French, Italian, Dutch, Romanian, Russian, Slovenian.
Online Πληρωμές
Σύστημα Online Πληρωμών για απομακρυσμένη και ασφαλή πληρωμή των μελών του site για προϊόντα που παραγγέλνονται από τον ιστότοπο.
Σύγκριση Τιμών
Module XML σύνδεσης του ηλεκτρονικού καταστήματος με sites σύγκρισης τιμών όπως skroutz.gr, bestprice.gr, 4uthesite.gr κτλ
Google AdWords
Δωρεάν Κουπόνι διαφήμισης Google Adwords αξίας 100€. Το Google AdWords είναι η δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη πλατφόρμα online διαφήμισης στον κόσμο και δίνει τη δυνατότητα προβολής του site σας σε εκατομμύρια χρήστες
Newsletter
Διαχείριση Newsletter σε συνεργασία με το mailchimp.com το οποίο παρέχει άριστη ανάλυση της απόδοσης των αποστολών και ιδιαίτερα της απόδοσης τους στα social networks.
Google Tools & Social Media
Φόρμες επικοινωνίας, Image Galleries, Σύνδεση με Google Maps, Google Analytics, Google Webmaster Tools, Σύνδεση με Facebook, Twitter & LinkedIn
XML Sitemap
Αυτόματη δημιουργία XML Sitemap (που κρατά τις μηχανές αναζήτησης ενήμερες για κάθε αλλαγή στην ιστοσελίδα)
Web Hosting
Συμπεριλαμβάνεται η φιλοξενία του e shop σας για 1 έτος, σε Servers της POWER HOSTING με καθημερινό Backup της Mysql και των αρχείων σας.
E-shop Connector με ERP
Η διασύνδεση του e-shop της επιχείρησής σας(σε όποια πλατφόρμα και αυτό είναι κατασκευασμένο - erp) καθιστούν τις διαδικτυακές πωλήσεις ένα εύχρηστο εργαλείο για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων σας

Ας αρχίσουμε

Έχετε ένα έργο στο μυαλό σας? — Ας μιλήσουμε σχετικά με αυτό!

Η POWER HOSTING ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων. Κατασκευάζει σύγχρονα και αποδοτικά websites καθώς και λειτουργικά και κερδοφόρα eshops.

Follow Us:

© 2020 All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop από την POWER HOSTING