13 Ιανουαρίου, 2021
εσπα eshop

Επιδότηση ΕΣΠΑ eshop έως 5000 ευρώ για κατασκευή Eshop

Επιδότηση ΕΣΠΑ eshop έως 5000 ευρώ για κατασκευή Eshop η οποίο θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης

Το πρόγραμμα “Επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή Eshop” αναμένεται και προβλέπεται να ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους με προϋπολογισμό 80 εκατομμυρίων ευρώ που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί αν παρατηρηθεί ιδιαίτερη ζήτηση και κατ’ επέκταση απορροφητικότητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες διαθέσιμες πληροφορίες, το πρόγραμμα θα καλύπτει 100% το κόστος ανάπτυξης και κατασκευής eshop μέσω ΕΣΠΑ έως και 5.000€.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με τον υφυπουργό θα χρηματοδοτεί στο 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και κατασκευή eshop και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο, αφού ο κλάδος της παροχής υπηρεσιών για τη κατασκευή eshop μέσω ΕΣΠΑ καλύπτεται ήδη από την υπάρχουσα δράση.

Ο ίδιος ο υφυπουργός, υπογράμμισε πως σε ό,τι αφορά τη κατασκευή eshop μέσω ΕΣΠΑ για τις υπηρεσίες, πρόκειται για τη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

Στην POWER HOSTING αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία για εσάς!!Απο την αίτηση μέχρι την ολοκλήρωση του Eshop σας

Στην POWER HOSTING γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή eshop σας, έτσι ώστε να βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων σας.
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείτε 100% την Επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή Eshop φέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρηση σας!

Προϋποθέσεις για την επιδότηση του ΕΣΠΑ ESHOP

Συχνές ερωτήσεις για την επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop

  • Ποιες επιχειρήσεις είναι οι δικαιούχοι;

Όλες οι επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου που έκλεισαν και ανέστειλαν τη λειτουργία τους λόγω του κορωνοϊού & που επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κανάλι πώλησης των προϊόντων τους, ως εναλλακτικό του ήδη υπάρχοντος.

  • Πως μπορώ να ενταχθώ στο πρόγραμμα;

Όπως σε όλα τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, έτσι και σε αυτό, απαιτείται σημαντική συλλογή δικαιολογητικών και μεγάλη προσοχή με δεδομένη τεχνογνωσία και εμπειρία κατά την διαδικασία υποβολής της πρότασης ενίσχυσης.
Η εταιρεία μας, σας κατευθύνει σωστά για την υποβολή του φακέλου σας.

  • Θα χρειαστεί να πληρώσω οτιδήποτε από την τσέπη μου;

Τίποτα απολύτως! Η ορθή και επιτυχημένη υποβολή του φακέλου, εξασφαλίζει επιδότηση ύψους 100% της επένδυσης. Μέσα στο ποσό επιδότησης περιλαμβάνονται και τα έξοδα για την υποβολή του φακέλου σας.

  • Αν η επιχείρησή μου έχει ήδη ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα;

Η ύπαρξη ιστοσελίδας ακόμα και ξεπερασμένης τεχνολογίας ηλεκτρονικό καταστήμα, δεν αποτελεί εμπόδιο για την ένταξη σας στο πρόγραμμα για την επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop. Μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε ένα υψηλού επιπέδου ηλεκτρονικό κατάστημα.

  • Έχει γραφειοκρατία;

Όπως όλα τα προγράμματα ΕΣΠΑ, ναι. Ωστόσο εμείς και οι συνεργάτες μας θα αναλάβουμε το σύνολο της διαδικασίας για τη κατασκευή eshop, μέσω της επιδότησης ΕΣΠΑ. Εγγυούμαστε την αρτιότητα του φακέλου σας και τη καλύτερη δυνατή προετοιμασία για μία επιτυχή ένταξη σας στο πρόγραμμα.

  • Υπάρχει όριο στον αριθμό των δικαιούχων;

Το πρόγραμμα έχει συνολικό προϋπολογισμό 80.000.000€ με μέγιστο ποσό επιδότησης τις 5.000€ ανά επιχείρηση. Επομένως βάσει μαθηματικών οι ωφελούμενοι θα είναι γύρω στους δεκαέξι χιλιάδες

  • Μπορώ να γνωρίζω εξ’ αρχής αν θα εγκριθεί η υποβολή μου;

Οι συνεργάτες μας θα σας ενημερώσουν εξ΄αρχής για το αν είστε δικαιούχοι και τη πιθανότητα συγκεντρώνετε.

  • Αν η επιχείρησή μου έχει ήδη ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα;

Η ύπαρξη ιστοσελίδας ή ξεπερασμένης τεχνολογίας ηλεκτρονικό καταστήμα, δεν αποτελεί εμπόδιο για την ένταξη σας στο πρόγραμμα για την επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop. Μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε ένα υψηλού επιπέδου ηλεκτρονικό κατάστημα.

Please follow and like us:
Tags:

Η POWER HOSTING ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων. Κατασκευάζει σύγχρονα και αποδοτικά websites καθώς και λειτουργικά και κερδοφόρα eshops.

Follow Us:

© 2020 All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop από την POWER HOSTING

error