Ένας αξιόπιστος συνεργάτης

Η POWER HOSTING δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια των υπηρεσιών που προσφέρει.
κατασκευή ιστοσελίδων

Έχετε ένα έργο στο
μυαλό σας? — Ας μιλήσουμε
σχετικά με αυτό!

κατασκευη ιστοσελιδας

Φθινοπωρινή προσφορά,
έως και τον Νοέμβριο
– Μοναδικό design, Ασύγκριτη Ταχύτητα,
– SEO friendly, Responsive Design,
– Mobile Friendly, Υποστήριξη SEO

Κατασκευή ιστοσελίδων από 800€ μόνο 400€.

Κατασκευή ιστοσελίδων | Κατασκευη eshop

Στην POWER HOSTING ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, κατασκευή ιστοσελίδας και την κατασκευή e shop. Η αισθητική και η συνέπεια σε σύγχρονες και καινοτόμες διαδικτυακές εφαρμογές μας δίνει την δυνατότητα να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που είναι σημεία αναφοράς. Μαζί θα συνεργαστούμε για μια επιτυχή παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, θα αναλύσουμε μηχανισμούς προβολής και το τρόπο που θα μετατρέψετε την κατασκευή ιστοσελίδας ή την κατασκευή e shop σας σε ένα εργαλείο marketing.

Γιατί χρειάζομαι μια ιστοσελίδα;

Στην εποχή μας το συντριπτικό ποσοστό των χρηστών αναζητούν πληροφορίες μέσω του διαδικτύου για προϊόντα, υπηρεσίες, ειδήσεις κ.α.. Σίγουρα κάποιος από τους ανταγωνιστές σας θα έχει μια παρουσία στο διαδίκτυο και εκμεταλλεύεται προς όφελος του τις αναζητήσεις αυτές, αυξάνοντας τις πωλήσεις του και το εταιρικό του προφίλ.

Η κατασκευή ιστοσελίδας, είναι τώρα πιο αναγκαία από ποτέ αφού είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προωθήσει το εμπορικό σας λογότυπο, τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες σας, πέρα από τα γεωγραφικά όρια που οριοθετεί η έδρα σας.

Η μελέτη και η κατασκευη ιστοσελιδας - πως φτιαχνω ιστοσελιδα

Στην POWER HOSTING είμαστε γνώστες τόσο των τεχνολογιών όσο και των σχεδιαστικών τάσεων που χρησιμοποιούνται παγκόσμια στην κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή eshop . Πως φτιάχνω ιστοσελίδα: η μελέτη πριν από κάθε ξεχωριστό έργο που δημιουργούμε περιλαμβάνει:

Αποτελεσματική επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας
Ο χρήστης πρέπει εύκολα να αντιλαμβάνεται πιο είναι το πεδίο δραστηριότητας της επιχείρησής σας.
Σωστή τοποθέτηση των κειμένων/μηνυμάτων
Θα βρούμε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα και θα το παρουσιάσουμε με ευκρίνεια ώστε να μεταφερθεί αποτελεσματικά στον πελάτη
Μελέτη της πλοήγησης (user interface)
Στην POWER HOSTING σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας μας γίνεται λεπτομερή μελέτη για την εύκολη περιήγηση του χρήστη μέσα σε αυτή και τον τρόπο που παρουσιάζεται κάθε στοιχείο που την απαρτίζει.
Σωστή χρήση γραφικών, εικόνων, χρωμάτων
Το κείμενο και τα μηνύματα πρέπει να είναι ευδιάκριτα, η φωτογραφίες επεξεργασμένες στο σωστό μέγεθος και ευκρίνεια, τα χρώματα πρέπει να ανταποκρίνονται στο προφίλ σας και να μην κουράζουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.
marketing2
Αλληλεπίδραση με τα Social Media
Οι χρήστες πρέπει να μπορούν να μοιράζονται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και να μεταφέρουν το μήνυμα σας. Η χρήση των social buttons είναι αναγκαία όπως και ο σωστός προγραμματισμός στην δομή της ιστοσελίδας.
Λέξεις κλειδιά (keyword research)
Μελετάμε με ποιες λέξεις ή εκφράσεις οι χρήστες αναζητούν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή την επιχείρησή σας γενικότερα και τις χρησιμοποιούμε στην δομή των κειμένων σας και σε κάποιες τεχνικές προγραμματισμού.
Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (SEO)
Όλα τα παραπάνω να μπορούν να λειτουργούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του SEO. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα γιατί ξέρουμε τον τρόπο που πρέπει να βγαίνουν στις πρώτες σελίδες.
Ιστοσελίδα, ένας ζωντανός οργανισμός
Στην POWER HOSTING θα σας παραδώσουμε ένα ολοκληρωμένο έργο, με την εμπειρία μας, τις συμβουλές μας και την από κοινού συνεργασία θα αναπτύξουμε μαζί την διαδικτυακή σας παρουσία

Ας αρχίσουμε την κατασκευή ιστοσελίδας

Έχετε ένα έργο στο μυαλό σας? — Ας μιλήσουμε σχετικά με αυτό!

Η POWER HOSTING ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων. Κατασκευάζει σύγχρονα και αποδοτικά websites καθώς και λειτουργικά και κερδοφόρα eshops.

Follow Us:

© 2020 All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop από την POWER HOSTING